Monday, August 2, 2010

counting days to meet my BABY!!!



meet my baby yg masih dalam perut...hehe....

EDD: 19 Aug 2010.... skrg ni counting days je to meet my baby boy!!...hehe...

Semoga semuanya berjalan lancar bila tibe time nanti....InsyaAllah...

3 comments:

ApasH said...

finally ko update gak blog ko..

Aku doakan semoga semuanya dipermudahkan amin...

airin diana said...

InsyaAllah, syikin.. semuanye berjalan lancar. banyak2kan berdoa. bile nak jumpa ni..tunggu baby kuar la ek..hehe

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)